|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Kostyan Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.02.2009 Сообщения: 167 Откуда: Украина
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 07:51 Заголовок сообщения: погана тяга і дим |
|
|
Схожі теми були і в мене схожа ситуація...
Десь рік назад скидали головку, шліфували (бо гнало тосол). Зараз по рівній дорозі ще так-сяк, а от під гору ...навіть порожній - проблема їхати, погана тяга і чорний дим хмарою.
Мітки на ремні, запалювання все перевірено, все в нормі...
В кількох майстрів був - результат "0", останні розкручували продати Скудо за 4000 у.о. (пасажир при тому), оскільки "йому вже пісець"....
Називається нормально покатався, 2 роки назад взяти авто за 11000 і зараз продати за 4000...
П.С. Судячи по різних форумах і по наших автостанція х - дані машинки не вирізняються надійністю....чесно кажучи, в далеку дорогу я б на ній не ризикнув вирушати.... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Василь Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.12.2006 Сообщения: 228 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 08:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Доброго дня. Машина твоя не погана. Залежить який екземпляр попався і хто на ній їздив. На тягу може впливати погана подача палива, неправильно виставлені клапана, нехватка повітря, турбіна. Провір (оглянь) все. А майстри бувають різні. У нас такий при нцип взяв гайковий ключ і сміло можеш назвати себе майстром. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.02.2009 Сообщения: 167 Откуда: Украина
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 08:35 Заголовок сообщения: |
|
|
та...що я там перевіряти буду...там капот так для понту зроблений, нікуди не доберешся...
ще поїжджу....а потім віддам за пів ціни, і з "макаронниками" більше звязуватися не буду |
|
Вернуться к началу |
|
|
-max- Италомафиози
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.06.2008 Сообщения: 645 Откуда: ~SMELA~
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 08:56 Заголовок сообщения: |
|
|
перше-міряй компресію.все стане ясно. а за надійність-навряд.Просто такий попався "екземплярчєг".У нас дукат на фірмі вже декілка років катається на "ксудовскькому" моторчегу,-то міняються тільки расходнічги))) _________________ Запчастини нові та вживані до автомобілів Mercedes-Benz |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 09:26 Заголовок сообщения: |
|
|
У мене якесь дежавю. Kostyan а ти пошуком по форумі користуватись пробував, бо я вже втомився, чесно кажучи, давати ті самі відповіді на ті ж питання.
І ще одне італомашини з гавна зроблені (то фігня, що Скудо на це на справді чистої води Пижик, і дизельні мотори там пижиковські, які вважаються дуже вдалими), а ще до них можна багато запчастин від совафтопрома прикрутити, бо підходять. І фігня також, що наші відчизняні дизельмайстри -- бракороби "висшей мєри" -- запорять будь-який дизель. І просто так з голови тосол не жене, можливо хтось нехоа за машиною не слідкував, і моторчег дещо перегрівся. А взагалі рекомендую продати Скудо і купити ГАзель. Супер машина, надійна, запчастини дешеві, і будь-який алкоголік в гаражі щось нашаманити зможе. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 09:32 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos
форум перечитав весь....те, що писалося - пробували на станціях...причини не назвали, сказали "хз...така машина, краще продай.... "
в самому лізти в те, в чому "0" - не хочу....
машина має їздити, а не ремонтуватися (та і взагалі не ремонтується, бо причини ніхто не знає)...то що ж то за така машина |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 09:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Добрий хірург поможе поганому танцюристу, а добрий патанатом відчизняним майстрам.
Ну раз усе робили, що ти вичитав на форумі, розмір старої прокладки, нової прокладки і компресію в студію! _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 09:37 Заголовок сообщения: |
|
|
вчора приїхала перевірка 6 чоловік + спорядження дрібне - і під одну з гірок (невелика, але крута) не зміг виїхати...прийшлося народ з машини вигяняти,....і то потім з димом ледве виповз...
Перед цим було 3 різних машини, і з жодною таких проблем не було...
А тут цей дизель ідіотський...то свічки їй кожних 15-20 тис міняй, то то шелестить, то то димить - надоїло все...зайвий раз не хочу навіть її з гаража брати...простіше мені найняти таксі і привести той цемент на будову, ніж на ній їздити |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 10:12 Заголовок сообщения: |
|
|
розмір старої прокладки - 3к., нової - вроді 5. Компресія 30-31... |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 10:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Як-що так -- насос зле стоїть. І можливо форсунки лиють. Стосовно свічок -- знайомий (хороший, я з ним в тій машині колупався) купив замінив 2 дохлі свічки, відкатав ~ 100к(в процесі поміняв усі ремені, ролики та зчеплення) і продав. При чому і в Одесу ганяв, і в Ужгород через перевал, і в Криму по горах..... _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 12:23 Заголовок сообщения: |
|
|
насос на Дизель-сервісі казали, що нормально висставлений...
он зараз загнав в гараж - на підйомах - з димом, щось подзеленькує в коробці - коли щеплення вижимаю - пропадає, що покалатує в передку .... нах така машина. В салоні - панель скрипить, сідушки скриплять...комфорт називається
поставив - хай стоїть в гаражі...надоїли ці її болячки італійські |
|
Вернуться к началу |
|
|
KpoT Италомафиози
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.11.2006 Сообщения: 1056 Откуда: Киев
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 12:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Kostyan
це не італійські болячки
це просто хєровий екземпляр попався |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 12:35 Заголовок сообщения: |
|
|
мені від того не легше...
бачу історія буде така ж, як в одного з учасників форуму....
а по перевалах моїй вже точно не їздити...
та щоб я ще колись з дизелями звязувався....щоб їм... |
|
Вернуться к началу |
|
|
Лысый Италоманьячище
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.11.2007 Сообщения: 1726 Откуда: г. Обухов
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 17:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Дело все в мастера и крывых руках. И СТО берутся только за те ремонты где явно видно поломку. типа заменить амо, рычаг, и так далее. А я бы тому мастеру что головку снимал руки бы сломал. (Если незнаеш и нефиг лезть и точить. А мастерам нашим и море поколено) _________________ О вкусах не спорят, о них ругаются и дерутся. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Kostyan Италофан
|
Добавлено: Чт Апр 16, 2009 18:25 Заголовок сообщения: |
|
|
під горку сьогодні вибирався, і по лівому рядку таке ж Скудо як літам поперло...порушувало, десь під 90 по місту - але як пішло, ні тобі диму....спокійно і впевнено, так як і має їхати авто, а не на 3-тій з димом їхати 30 км/год |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|