Авто из США - замануха, дешевле 9 000 $ им возить не выгодно, да и многих европеек там нет. Да, Бэху - Мерина - ЖИП пригнать выгодно, а мелочевку, не интересно вообще. Разве что свежую.
Підтверджую. Те,що я бачив на нашому сервісі, на сервісі,який на 99% орієнтований на американців і фірма, яка у Львові тягає авто з Америки 9 з 10 авто мають пошкождження вище середнього.
Фото аукціона і реалії є іншими...
Тому - це дешево купити там...
Але потенційно мусимо розуміти - техогляд в нашій країні не за горами.
А тоді питання передніх фар, задніх фар з червоними поворотниками, відсутність задніх протитуманних ліхтарів, спідометра в милях, відсутність подушок (перепрошивка) стане актуальним.
П.С. Вирізані каталізатори та сажові фільтра потенційно теж це не омине при ТО...
Невдовзі пункти контролю СО будуть на державних кордонах з ЄС(це моя думка).
Бачив вже на Ютюб відео з Польщі де була вже автоматична система, яка вимірювала рівень СО на ходу автомобіля з камерою, де підтягувалися технічні дані даного авто.Правда в тестовому режимі. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Добавлю, мені в техпаспорт на МВ 2001 року вже вписали норму Євро-4, по аналогії до документів в ЄС.
Я не думаю,що це просто так. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Скиньте в личку какой мотор, цена, как давно у вас, где находится? _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
З інтересом перечитую подібні теми, адже сам маю плани на нове авто.
Хай вибачає автор теми, але запитаю саме тут, щоб не плодити "клонів".
Отже: - NEW FIAT 500 L Cross з двигуном 1.3 MultiJet II 16v 85 к.с. / 3500 об/хв.
З другого боку - FIAT FIORINO Combi з двигуном 1.3 MultiJet 16v 75 л.с. / 4000 об/хв.
Кудись поділися 10 к.с. попри збільшення частоти обертання. Я розумію, що це модифікації одного й того ж двигла. Здається, MultiJet II - це пряме впорскування палива “Common Rail”. Тоді що таке просто MultiJet? Хто зможе пояснити тонкощі? _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Кудись поділися 10 к.с. попри збільшення частоти обертання. Я розумію, що це модифікації одного й того ж двигла. Здається, MultiJet II - це пряме впорскування палива “Common Rail”. Тоді що таке просто MultiJet? Хто зможе пояснити тонкощі?
Без проблем!
Вот что нашел в нете:
Fiat Nuovo Doblo с системой впрыска Multijet II – обладающей более точной и быстрой дозировкой топлива, впрыскиваемого в камеру сгорания.
По поводу моего выбора, почитал отзывы о Рено, часто пишут, что много проблем еще при гарантии, так что, остановлюсь на Фабии или Ибице, пока!
1,6 дизеля у них думаю хорошие?? _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
... так что, остановлюсь на Фабии или Ибице, пока!
Головне,щоб не 1.2TDI. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
borel1990
Разница в поколениях того самого common rail'a. По-простому - совершеннее мозгами управление впрыска, чем достигается более высока мощность двигателя, экономичность... _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
Смотрел почем новые машинки такого класса, основная масса объемом 1,2 и ниже _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
В плані динаміки ваговський двигун 1.6 класний.
ТО недороге,
От маховик як то кажуть дає жизні.
Витрата палива на октавії з таким двигуном від 5 за містом , а по місту може й до 10 доходити. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Нашел в инете интересный текст:
"Двигатель 1.6 TDI выпускается в трех вариантах мощности: 75, 90 и 105 л.с. Соответственно, агрегаты имеют обозначения CAYA, CAYB, CAYC. По сути, эти версии отличаются только прошивками. Поэтому превратить 75-сильную версию в самую мощную на 105 л.с. можно манипуляциями с программным обеспечением".
Кто знает, реально ли это? Т.е. можно купить тачку 75 л.с. и перепрошить на 90-105??? _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
Ну, нельзя сказать, немец хуже - француз лучше! И там и там есть классные движки. 1,9 и 1,9 TDI на Скудах и Берлинго и т.д. были неубиваемые! Тот же ВАГовский 2.0 говорят редкостная дрянь. Сейчас ваще одноразвые движки пошли, думал посмотрю, может в кредит или лизинг купить, а там 1 -1,1 - 1,2 л. движки. Понятно у них там, приехал, поменял машину на новую, и гарантия 5 лет и т.д., а у нас пока такого нет. _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
Забудьте ті двигуни 1.9, які вже своє відресурсили.
А у вага ще можуть турбіни різні стояти , й від того також різниця у потужностях. Тридцять коняк все-таки. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
У Вага ще може стояти ТСІ і ДСГ, тоді ремонт/обслуга може бути космічна, і найдійність теж там не дуже.
Якщо вибрати "простого" Вага - звичайна атмосфера 16кл на мкпп - там ніякому французу і близько не стояти у надійності.
IvanT писал(а):
Категорически не согласен!
А Опель - вообще не автомобиль!
Це ви Опелеводам скажіть, а я не фанат Опеля, але просто знаю, що за свої кошти це не погані авто, хоч і мають купу дитячих болячок, які не виправляються роками.
IvanT писал(а):
И дизеля французские одни из лучших в мире!
Ага, у мене один такий (у родича) димить кожен ранок. Потім в гараж не зайти годину, поки не вивітриться.... 1.6hdi.
250 000км ледь відходив, вже капіталили, і зараз димить-коптить, жере мастило, і при рушанні трясе машину. Горить engine failure i ESP error. Один з кращих в світі
Більшість дизелів -на 250 000 це тільки половина пробігу, то й же Ваговський 1.9tdi _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Мне кажется Опель нормальный выбор. Даже если не считать, что это немец. Против дизеля ничего не имею. Мой начальник проездил 15 лет на бензиновой машине, когда пересел на дизельный кроссовер, сказал что для него это лучшее приобретение.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме