|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:49 Заголовок сообщения: |
|
|
57-58с відео. замість того, щоб рухатись слідом за червоною дев'яткою ти почав перебудовуватись ліворуч.
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17264 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:51 Заголовок сообщения: |
|
|
В ПДР написано...в разі В"ЇЗДУ на перехрестя.Про ВИЇЗД там немає нічого. А початок п. 10. 4 я вже цитував про ЗАВЧАСНО. І ще раз- Тс заїхавши на перехрестя, виконавши вимоги 2.1 потім міг скільки завгодно крутитись по кругу в правому крайньому ряду і всі, хто ліворуч нього таки його повинні пропускати.
_________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
suzuki_odessa Италофан
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.03.2010 Сообщения: 292 Откуда: Одесса
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | В ПДР написано...в разі В"ЇЗДУ на перехрестя.Про ВИЇЗД там немає нічого. А початок п. 10. 4 я вже цитував про ЗАВЧАСНО. І ще раз- Тс заїхавши на перехрестя, виконавши вимоги 2.1 потім міг скільки завгодно крутитись по кругу в правому крайньому ряду і всі, хто ліворуч нього таки його повинні пропускати. |
внимательно читайте пункты 10.4 и 10.5!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:56 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич
Добре. Про п10.4 розібратись. Але чому так наполегливо ігноруєте п10.5, де, власне, про з'їзд і йдеться?
Цитата: | Тс заїхавши на перехрестя, виконавши вимоги 2.1 потім міг скільки завгодно крутитись по кругу в правому крайньому ряду |
Саме так, але це не стосується даної ситуації.
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
georgik Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.06.2010 Сообщения: 4052 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos, я не хотел ехать за девяткой, там ямы, я чуть позже свернул.
Александр Васильевич
|
|
Вернуться к началу |
|
|
suzuki_odessa Италофан
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.03.2010 Сообщения: 292 Откуда: Одесса
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 12:59 Заголовок сообщения: |
|
|
georgik писал(а): | я не хотел ехать за девяткой, там ямы, я чуть позже свернул.
|
а должен!
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:00 Заголовок сообщения: |
|
|
ага. тут чітаєм, тут нєчітаєм, тут рибу заварачівалі.
Нехочу їхати за дев'яткою і не порушив ПДР -- це різні речі. Буде прикро, як-що ДПС-ники не прислухаються до бажань. Головне, щоб без наслідків для інших учасників дорожнього руху.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
georgik Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.06.2010 Сообщения: 4052 Откуда: Житомир
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:02 Заголовок сообщения: |
|
|
вот как-то так оно было
Описание: |
|
Размер: |
241.41 KB |
Просмотрено: |
330 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
georgik Италоманьячище
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:04 Заголовок сообщения: |
|
|
suzuki_odessa писал(а): | georgik писал(а): | я не хотел ехать за девяткой, там ямы, я чуть позже свернул.
|
а должен! |
Почему должен? там же разметки нету, один съезд. я что, не попал в него?
А что БМВ тогда?
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Paul Италомафиози
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.03.2007 Сообщения: 1115 Откуда: пгт. Киев
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:08 Заголовок сообщения: |
|
|
georgik писал(а): | вот как-то так оно было |
Судя по картинке, за кругом 2 ряда помещается, чего же тогда не поместились?
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17264 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos писал(а): | Александр Васильевич
Добре. Про п10.4 розібратись. Але чому так наполегливо ігноруєте п10.5, де, власне, про з'їзд і йдеться?
Цитата: | Тс заїхавши на перехрестя, виконавши вимоги 2.1 потім міг скільки завгодно крутитись по кругу в правому крайньому ряду |
Саме так, але це не стосується даної ситуації. |
Стосується! Водій БМВ, рухаючись по другій спузі міг теж скільки завгодно бути на ній, поки не треба було б звернути кудись, в даному випадку для повороту праворуч він не мав такого права, бо не було такого знака 5.16 , який дозволяв би йому такий маневр. Якби таке було- інша справа, тоді і автору теми можна було б рухатись тільки праворуч і нікуди більше, такого обмеження у нього теж не було.
Про 10.5? Читаємо:...поворот необхідно виконувати так, щоб...це нас не цікавить, далі...а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух... Є таке, але не варто забувати в данному випадку і про перешкоду справа- п.10.3.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич Ну так перешкода праворуч взяла і за кільцем почала перебудовуватись вліво.
Ну і згідно відео kryg3.jpg мені в уяві малюється дещо інакше.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
black hawk Италоманьячище
Возраст: 53 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.11.2010 Сообщения: 10589 Откуда: Украина
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:23 Заголовок сообщения: |
|
|
ты обязан притормозить и пропустить...
_________________ Кто понял жизнь, тот больше не спешит,
Смакует каждый миг и наблюдает -
Как спит ребёнок, молится старик,
Как дождь идёт, и как снежинка тает.
(с)О.Х. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Тай що з того? Хто з двох хотів змінити смугу руху та попасти на праву смугу, яка вже зайнята авто?
_________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Urka Оргкомитет клуба
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.09.2009 Сообщения: 7320 Откуда: Киев, Куреневка-Виноградарь
|
Добавлено: Пт Апр 12, 2013 13:24 Заголовок сообщения: |
|
|
правильные варианты движения в данной ситуации: за 9-кой или по кругу. все остальное - создание аварийной ситуации. как не крути БМВ тут прав.
_________________ fiat 124-->fiat tipo--> ford focus II + uno turbo
я пью только 2 вида пива: Хугарден и бесплатное©
СТО автохакер ищет механика(Киев) |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|