У меня нет ни какой вибрации , ребята которые делали на заказ обклеили все места . клиренс 12 см точно . Стал тоже на всех не больших неровностях черкаться . Я считаю пускай зашита отрабатывает удары . чем коробка.
тільки в мене кліренс 13 см. зате бурги і камінці по нашому вітчизняному грёбанному (без)доріжжю проїжджаю НАБАГАТО спокійніше ніж без захисту. раніше оч ко грало на кожному горбику, що пускав між колеса..
пи.си. обклеюватинічого не прийшлося, ніде не черкає, ніде не скрипить
Так это у меня резина лысая )))))) Поставлю новенькую и будет счастье 13 см )))) это я так мерял не точно , просто было грязно и не хотел выпачкиваться . Поставил примерно 12 см точно было может там и чуток больше было.
Так это у меня резина лысая )))))) Поставлю новенькую и будет счастье 13 см )))) это я так мерял не точно , просто было грязно и не хотел выпачкиваться . Поставил примерно 12 см точно было может там и чуток больше было.
Poganin67
плюсую! просто і надійно!
пи.си. Вам би ще для повного щастя поставити повний захист двигуна і коробки як у мене - і тоді ніякі серпантини і степи будуть нестрашні
Poganin67
плюсую! просто і надійно!
пи.си. Вам би ще для повного щастя поставити повний захист двигуна і коробки як у мене - і тоді ніякі серпантини і степи будуть нестрашні
езжу в основном по городу, а если в горы то аккуратненько, так что пока обхожусь, но может и куплю. Спасибо! _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.09.2014 Сообщения: 46 Откуда: Луцьк
Добавлено: Вт Сен 23, 2014 16:05 Заголовок сообщения:
Я вибоїни на дорозі стараюсь брати під лівий бік (бо по центру вихлопна труба а з права масляний піддон). Але деколи великі вибоїни і черпаю вихлопною трубою.
На скільки см. зменшується кліренс якщо встановити захист картера?
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.09.2014 Сообщения: 46 Откуда: Луцьк
Добавлено: Вс Сен 28, 2014 23:37 Заголовок сообщения:
ПРОБЛЕМА!!!
Сьогодні попав на дуже велику вибоїну (об'їхати не встиг) щось відламалось внизу під мотором... (на фото) після цього педаль щеплення повністю не піднімалась...
Що це за метал, який відламаний? Його заварити і все?
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
Добавлено: Пн Сен 29, 2014 09:48 Заголовок сообщения:
Fiorino08 писал(а):
ПРОБЛЕМА!!!
Сьогодні попав на дуже велику вибоїну (об'їхати не встиг) щось відламалось внизу під мотором... (на фото) після цього педаль щеплення повністю не піднімалась...
Що це за метал, який відламаний? Його заварити і все?
Співчуваю... краще б ти захист поставив, ніж тепер мучився із цією проблемою.
У мене в селі навесні відсипали шматок дороги битою цеглою, по коліям знову дорога просіла, а от по середині, якщо завтикати, то можна і двігло залишити. От на минулому тиждні один зальотний на Рено Трафік, пробив піддон... таких матюків село вже давно не чуло(
У меня такой стоит с момента покупки ... все отлично! _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме