Нове мастило копійки на фоні решти видатків.
Я би вимим та перепакував. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вилізла ще одна проблема. Вирішив я наварити посадочне місце і сточити. Наварили, токар в станку побачив, що вісь вібрує, коротше кажучи, вісь зігнута. Тепер зрозуміло, чому рвало кріплення. такі діла. Вісь або рівняти в тісках, що майже нереально, або купляти б/у (або нову). Підкажіть будь ласка, де можна купити таку піввісь, може хтось на форумі знає хлопців, що продають б/у запчасті. Буду дуже вдячний.
У мене два питтання. ЧОМУ ВИРВАЛО КРІПЛЕННЯ? (СУСІД КАЖЕ ПОДИВИТИСЯ СТАН ПОДУШОК, БО НА ПІДШИПНИК НЕМАЄ ВЕЛИКОГО НАВАНТАЖЕННЯ, ЧОГО Б МАЛО ВИРВАТИ КРІПЛЕННЯ, ТА Й ПІДШИПНИК НЕ ЗАКЛИНИВ.) І друге питання. Чи потрібно міняти піввісь. Чи може накернити в посадочних місцях і так посавити на піввісь новий підшипник. Іще одне... Стояло стопорне кільце, прихоплене зваркою до півосі (ЙОГО ТАМ ТРЕБА?)
1) Як варіант відновлювали після ДТП.
Бінґо!
Beginner писал(а):
ЧИ МОЖЕ КУПИТИ Б/У ПІВВІСЬ З КРІПЛЕННЯМ І ПІДШИПНИКОМ В ЗБОРІ (ПРИБЛИЗНО 1000ГРН., ПРАВДА НЕВІДОМО, СКІЛЬКИ ТОЙ ПІДШИПНИК ПОХОДИТЬ)? Що скажете?
А поспитати там звідки ця цифра була взята? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Підкажіть будь ласка, де можна придбати таку піввісь. Вже весь день шукаю в інтернеті, не можу знайти, може хтось дасть посилання або порадить де придбати. Дякую.
Е такий сервіс можна спробувати https://www.zapchast.com.ua/request.html
Внесіть данні та чекайте пропозицій.
Я зазвичай правдиву вношу тільки скриньку куди і надходять пропозиції.
ВІН теж від фонаря.
Розберетись. Та не поспішайте торгуйтесь (добіса перекупів) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме