Не в моїх правилах наговорювати на людей, але я вам ДУЖЕ НЕ РАДЖУ звязуватись з майстром "0676792369 Андрій" який працює на вул. Новознесеньскій. Я знайшов його номер тут на форумі, на попередній сторінці. Отже міняв у нього ланцюг, зірочки і т.д. машина Добло 1,3, 25,12,13р. після чого отримав купу проблем, не заплановані грошові витрати і це все ще не відомо чим закінчяться, кому буде цікаво - пишіть в приват, я розпишу що і до чого....
AxtynG
Як на мене це не зведення наклепу, а відгук про роботу.
Ще б детальніший опис вашої співпраці не завадив. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
як раз актуальну тему підняли. Може хтось порадить де можна у Львові поміняти масло, фільтра, ремінь з роліками на 1,9 мульт. Ціна хоч приблизно також не буде зайвою, дякую _________________ http://active-style.com.ua
Я міняв минулого року за 500(зі знижкою) + 50 за фільтра-масла, але сам того майстра не пораджу, бо як побачив їхні танці з бубном біля мотора, то випав в осадок. _________________ Бандерівець
Краще в сьомі вдома за столом, ніж в шості в морзі на столі.
сьогодні по наводці записався на бош сервіс, що біля ювелірки. Озвучили за ремінь з роліками - 460 грн і 3 фільтра +масло = 160 грн. записався на четвер, по результаті відпишусь _________________ http://active-style.com.ua
сьогодні по наводці записався на бош сервіс, що біля ювелірки. Озвучили за ремінь з роліками - 460 грн і 3 фільтра +масло = 160 грн. записався на четвер, по результаті відпишусь
Поміняв недавно (2.5 міс тому) в Анатолія (анат.фиатист) комлект ГРМ 1.3, а саме: ланцюг, натягувач, заспокоювач, зірки, прокладка, болт і сальник колінвала + фланець масляної помпи(була виробітка). Старі детальки стояли FGP мабуть рідні, х.з. Все було зроблено за 2 дні і найголовніше що після заміни все працює . Рекомендую!
мені майстри з гаражів в яких роблю свого малого доблика обіцяли за 1200грн поміняти ланцюг, знаходяться вони на вул.городницька 1, гараж прямо на подвірї
Є й дешевше. Я зараш шукаю, то ціни - 650, 700 грн в середньому. На СТО по фіатам на Стрийській - 1200 грн. Буду міняти в того, що 650 грн - не тому що дешево, а тому що він вже багато їх поміняв і вони після нього реально їздять, а не глохнуть, як по форумах пишуть.
Если не сложно можно контакты по СТО на Стрийской?
Поміняв недавно (2.5 міс тому) в Анатолія (анат.фиатист) комлект ГРМ 1.3, а саме: ланцюг, натягувач, заспокоювач, зірки, прокладка, болт і сальник колінвала + фланець масляної помпи(була виробітка). Старі детальки стояли FGP мабуть рідні, х.з. Все було зроблено за 2 дні і найголовніше що після заміни все працює . Рекомендую!
Підтверджую. Анатолій просто реанімував мій доблік. Заробив тріщину кришки розпредвалів і поміняв ланцюг зі всіма розхідниками. 4 дні на все про все.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме