|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Juve Amico

Возраст: 40 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 09.04.2012 Сообщения: 16 Откуда: Луцьк
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:23 Заголовок сообщения: |
|
|
То оце ,що в нього в заді називається,як каже Лесь Подеривалянський : "Хлопці ная...ли Мене....!!!"
Описание: |
|
Размер: |
464.04 KB |
Просмотрено: |
98 раз(а) |

|
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
zbuduna Италоманьячище

Возраст: 32 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4383 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Juve писал(а): | zbuduna
поки що обійшовся зачищенням контактів на релє, поставив то завилася нормально !!! Раді цікавості питався на авторинку....сказали нема і не шукай ??? Сказали робити ,як Ти робив Але думаю,що воно буде жити ще !!! Надіюся  |
і хто ж сказав робить так як я???
я ж ніхрена не робив само пройшло
і Саша тобі правильно сказав модель 60ds так його і називай
або просто: уник та й усьо
а тепер питання: скільки жре? скільки пре? як пре?
у мене виходить 20л на 380 км - як в аптеці, а машинка їде як їй захочеться, то тупить, то валить(образно) якщо 4-ри людини сидить, то зазвичай розгін тупуватий, але буває прорве, і розганяється доволі файно. а, ручка кпп болтається як гівно в ополонці (тобто як у мене) чи ні?
які ще питання маєш?
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Uno Член клуба

Возраст: 52 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 16.02.2009 Сообщения: 13790 Откуда: Киев Оболонь
Авто: Uno 45 (продан) , Uno 75sie (продан), Uno 1,3 turbo, Uno SX 70 1,3, Doblo 1,3 multijet
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:27 Заголовок сообщения: |
|
|
Juve
"і це не дивно.." тот самый Лэсь...
_________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік
добло |
|
Вернуться к началу |
|
 |
zbuduna Италоманьячище

Возраст: 32 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4383 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:28 Заголовок сообщения: |
|
|
а шильдик могли і приліпить любий
45 коняк в 1,3д, але там підкапотка відрізняється.
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Unchik Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.12.2009 Сообщения: 4893 Откуда: Молодогвардейск
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:28 Заголовок сообщения: |
|
|
просто шильдик или ляда от другой машины,ты приборку сфотай,на дизельных приборках стрелочный указатель давления масла стоит,и лампа свечей имеется.
_________________ Diesel Smoke, Dangerous Curves
Дизель без турбины-это кот без яиц) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Juve Amico

Возраст: 40 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 09.04.2012 Сообщения: 16 Откуда: Луцьк
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Розпочну розповідь про ,як оказалося тепер Uno 60 DS:)
жре мало... )) точно ще не випробовува ,але десь 5 - 5,5л/100км.
пре максимум,що пробував 130км/год. далі трішки стрьомно... )) що взлетить...або здує вітром від зустрічної фури ))
як пре..??? точно так,як в zbuduna і з ручкою КПП так само...!!!
Задні пружини стоять биушні,обрізані від Gjlfa, то срака задерта і на ямці так гепне,що здаєть сраки,якої в нього нема і тої не буде ))) Взнавам за нові на нього - сказали десь 330грн/шт. під замовлення з Польщі...то трішки з цим почекаю !!!
Ремінь,як рушаю пищить - вже і підтягував,потім новий поставив і новий пищить, і новий пищить...а в загалі ,як йому захочеться !!!
Заводиться поганенько!!! повірив свічки - всі працюють...можливо проблема вже в паливній (форсунки...) ...??? Але Я новічок в Автомобільній справі тому сам не лізу поки їздить !!! Останній його прикол - в замку зажиганія, думаю ,,що контактна група... Коли попадаю десь на ямку,то загоряється лампа акамулятора і тоді все пропадає: повороти,фари.....але машина їде!!! Подьоргаю ключем в замку то гасне лампа і все появляється... Пожену до спеціаліста хай подивиться, але до Пасхи всі зайняті ,а після Пасхи Отходняк тиждень мінімум, то поки буду так їздити...Ось такі в мене пироги і ще багато іншого,але вже походу
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
zbuduna Италоманьячище

|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:20 Заголовок сообщения: |
|
|
у мене прилади гасли від того, що в блоку запобіжників фішки теліпалися, пропаяв їх батько, і стало всьо чьотко
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Juve Amico

|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:30 Заголовок сообщения: |
|
|
але бач тут прилади гаснуть бо лампа акам. зогоряэться...??? посмикаю кючом в замку і гасне...Я думаю,що там всередині,щось відходить в замку!!! Пробував коли стоїть,так само то загорається лампа акам. світить слабенько,нажимаю на педаль тормоза загоряється ярче...Подьоргаю ключем пропадає... (((( Я думаю,потрібно до електронщіка !!!! Бо як сам полізу,то нароблю дєлов !!!!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Unchik Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 30.12.2009 Сообщения: 4893 Откуда: Молодогвардейск
|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 18:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Перебрать контактную группу и разьем который к ней подключен и все ОК будет.Форсунки и насос к топливщику на чистку распылителей и регулировку давления открытия.Как свечи проверял-визуально или тестером? От тестера толку мало,он негодную свечу не покажет.Выкручиваешь свечу и подсоединяешь к аккуму-он гдето через 6-7 сек должна стать ярко красной.И так каждую.
|
Вернуться к началу |
|
 |
Лёша UNO Amico

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 07.05.2010 Сообщения: 38 Откуда: Молдавия Кишинёв
|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 19:48 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | 1,7 или 1,9. Чтоб точно определить надо маркировку на блоке смотреть.149В3.000 и 149В4.000 это 1,7 | 146В2.000 забыл. Подкапотное очень схоже с моим уником.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Juve Amico

|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 21:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Unchik
Свічки так і провіряв - на акумулятор кожну !!! 4-5 с. кожна нагрівалася чотко!!! А за поради на рахунок кон. групи і паливної - Вдячний !!! після свята займуся !!!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Unchik Италоманьячище

|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 22:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Немазашо Почитай борт журналы уноводов,там много интересного с подробным описанием
|
Вернуться к началу |
|
 |
ALIFER Италолюбитель

Возраст: 45 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 11.08.2011 Сообщения: 87 Откуда: Львівська обл.
|
Добавлено: Пн Июн 04, 2012 21:56 Заголовок сообщения: |
|
|
У меня 1,7 точ в точь!!
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|