|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
taras28 Италолюбитель

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.01.2006 Сообщения: 98 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Сен 18, 2006 23:19 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене так само трубка відварена. кажуть що то якась екологія. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Romko Италоманьячище

Возраст: 43 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2006 10:41 Заголовок сообщения: |
|
|
...мені от цікаво в якому напрямку діє ця система -
чи вона просто відбирає якісь гази з впускного колектора и попередньо відфільтрувавши їх викидає у вихлоп - тоді обрив трубки немає значення
чи навпаки - береться підігріте повітря з вихлопу - і попередньо пройшовши стадії очистки, подається у впускний колектор - тоді, якщо обірвана трубка - то це буде мати величезне значення
хоча хз..
питання до спеціалістів.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
taras28 Италолюбитель

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 26.01.2006 Сообщения: 98 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2006 21:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Я вже скількох питав толком ніхто незнає. На мою думку вона відфільтровує и подає теплн повітря в колектор. Бо той маленький клапан електро що стоїть там він тільки пропускає повітря коли холодний мотор, тобто він зннімає дані з датчика той що стоїть біля термостату. Це я вже сам переконався. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Romko Италоманьячище

Возраст: 43 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Сен 21, 2006 10:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | На мою думку вона відфільтровує и подає теплн повітря в колектор. Бо той маленький клапан електро що стоїть там він тільки пропускає повітря коли холодний мотор, тобто він зннімає дані з датчика той що стоїть біля термостату |
..цілком логічно - додаткова подача повітря у впускний колектор відбувається тільки коли холодний двигун....,але при реальній роботі системи повітря подається підігріте -що стимулює і прискорює утворення горючої суміші, а у нашому випадку подається звичайне холодне повітря, як з повфтряного фільтра - тому обрив трубки думаю нічого не дає.... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
taras28 Италолюбитель

|
Добавлено: Чт Сен 21, 2006 12:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Можливо вона і потрібна, бр при теплому повітрі скоріше нагрівається мотор а це суттєво зимою. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Artlight Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 04.09.2006 Сообщения: 639 Откуда: Белая Церковь
Авто: Типо 1,6л, 89 г.в., 149c2.046 - был! Chevrolet Caprice Classic Bro '92, 5.0L
|
Добавлено: Вт Янв 16, 2007 10:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Я на свою машинку подобрал гранаты от 41-го москвича. Они лиш шплинтуются по-другому, езжу на незашплинтованных. Но это вариант не для всех 1.6 у меня какая-то переходная модель 88-89 года _________________ Час не лишає і не прощає жодної втраченої миті! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Artlight Италомафиози

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 04.09.2006 Сообщения: 639 Откуда: Белая Церковь
Авто: Типо 1,6л, 89 г.в., 149c2.046 - был! Chevrolet Caprice Classic Bro '92, 5.0L
|
Добавлено: Вт Янв 23, 2007 15:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Еще один ответ в темку о запчастях от советского автопрома (правда не о датчиках)
Передние колодки на мой Типо оч хорошо подошли от 2108-09 _________________ Час не лишає і не прощає жодної втраченої миті! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|