|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
CarElf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 28.12.2013 Сообщения: 745 Откуда: Україна
|
Добавлено: Ср Янв 24, 2018 23:42 Заголовок сообщения: |
|
|
....
Тест делали ребята с Ровного!!!
По тестам соляры:
ОККО - 44% дизеля и 66% присадок.
УкрНафта - 88% дизеля и 12% присадок.[/quote]
криво зробили тест - окко - 110%  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
@Саня@ Италомафиози

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 29.04.2015 Сообщения: 864 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 00:10 Заголовок сообщения: |
|
|
CarElf
І я на Шухевича.
Питання в тому чи дійсно у мене ОККОвська соляра запарафінилася і сидить на дні бака в кількості 20літрів. А верх йде нормально?
Сусід сказав, що не знає, але можливо й таке)))
Каже їзди так, а на весні відійде і буде порядок))) _________________ +380637340730 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
CarElf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 28.12.2013 Сообщения: 745 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 00:19 Заголовок сообщения: |
|
|
@Саня@
відразу поїхав, віриш, вперше на олас і долив у пропорції 1:2,5 їхньої солярки. Мотор запрацював рівніше, але, все одно, не то пальто. Стало в норму після декількох заправок |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Di-MA Италоманьячище

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 10.12.2010 Сообщения: 5228 Откуда: Киев+(Васильков Обухов)
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 07:12 Заголовок сообщения: |
|
|
@Саня@ писал(а): |
Питання в тому чи дійсно у мене ОККОвська соляра запарафінилася і сидить на дні бака в кількості 20літрів. А верх йде нормально?
Сусід сказав, що не знає, але можливо й таке)))
Каже їзди так, а на весні відійде і буде порядок))) |
Якщо впевнений(хоча не обов'язково) робиш таку процедуру:
Викатуеш до найменшого безпечного рівня,береш металеву каністру 20+ нормального ДП,розігріваєш на газовій(або на іншій(тільки не на саморобній єлектро) плиті(так щоб пара йшла +65°+) ОБОВ'ЯЗКОВО ВІДКРИТА ЗАЛИВНА ГОРОЛОВИНА У КАНІСТРІ ,потім заливаєш у бак.Усе що було запарафінене ростопиться після данної процедури. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Di-MA Италоманьячище

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 10.12.2010 Сообщения: 5228 Откуда: Киев+(Васильков Обухов)
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
phosaly Италоманьячище

Возраст: 53 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 27.05.2013 Сообщения: 1673 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 09:45 Заголовок сообщения: |
|
|
а худший вариант еще месяца тому назад из АЗС ОККо заправили з воды - слышали ?
после анализа и ОККо компензировали все затраты ! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17290 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 09:58 Заголовок сообщения: |
|
|
А не надеясь на ОККО и проч, не проще заранее доливать зимой керосин с эту стремную соляру, как это делают на северах? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Di-MA Италоманьячище

|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 10:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): | А не надеясь на ОККО и проч, не проще заранее доливать зимой керосин с эту стремную соляру, как это делают на северах? |
Для сучасного дизеля керосинова домішка може негативно сказатися на плунжерній парі ПНВТ,і у керосина нижче цетанове число, що при змішуванні буде знижувати загальне. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17290 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 13:19 Заголовок сообщения: |
|
|
А фуфло разное, что льется в обычную соляру для "лучшести" по дороге к вашему баку какими НТД показано? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Rolik Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 29.11.2009 Сообщения: 13143 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 13:42 Заголовок сообщения: |
|
|
CarElf писал(а): | я - 09.01.18 - романа шухевича, товариш - чорновола біля щасливого, дубенська, його кум в острозі. Знайомі і не дуже біля новуса на гагаріна + на курчатова. з того часу окко оминаю! |
знаю ці точки , я тикався по різних азс в минулому році, всі брендові тіпа, різниці не побачив, фільтр чорний був , повернувся до укрнафти, фільтр розпиляю потім побачу шо воно там буде  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
@Саня@ Италомафиози

Возраст: 39 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 29.04.2015 Сообщения: 864 Откуда: Рівне
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Rolik Италоманьячище

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 29.11.2009 Сообщения: 13143 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 13:49 Заголовок сообщения: |
|
|
Di-MA писал(а): |
Для сучасного дизеля керосинова домішка може негативно сказатися на плунжерній парі ПНВТ |
100%! ніяких бензинів-керосинів до дізеля в сучасні мотори! історія реальна: переплутали і залили бенз в дизельну машину, потім роздуплились, не зливали і не промивали, залили до повного дізеля тіпа розбавити, через тиждень насос рознесло на шматки всередині, є сумніви що співпало з тим що бенз був залитий?  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Di-MA Италоманьячище

|
|
Вернуться к началу |
|
 |
CarElf Италомафиози

|
Добавлено: Чт Янв 25, 2018 21:41 Заголовок сообщения: |
|
|
Rolik писал(а): | CarElf писал(а): | я - 09.01.18 - романа шухевича, товариш - чорновола біля щасливого, дубенська, його кум в острозі. Знайомі і не дуже біля новуса на гагаріна + на курчатова. з того часу окко оминаю! |
знаю ці точки , я тикався по різних азс в минулому році, всі брендові тіпа, різниці не побачив, фільтр чорний був , повернувся до укрнафти, фільтр розпиляю потім побачу шо воно там буде  | різниц в
до 2014 року різниця між брендовою та синьою заправкою відчувалась. Як розібрав, щоб почистити профілактично ерг - блистів, як в кота очі. Сьодні залив укрнафти 20л для проби |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Сб Янв 27, 2018 09:38 Заголовок сообщения: |
|
|
Немного знаком с этой кухней по производству подобных бумажек. Вам не кажется странной явная "лучшесть" цифр-показателей по всем параметрам и количество отзывов водителей? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|