|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17273 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2021 10:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Я завжди знімав капелюха перед Майстрами, у яких руки були точніші динамометричного ключа та подібного струменту. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25242 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2021 10:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Тобто, відповідей чекати марно? Так і знав, що оця вся тирса "за сертифікати" - лиш для погундосити. А реального досвіду із СД лампами в людини - нуй.
Говорун-теоретик, одним словом. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17273 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Ноя 18, 2021 11:52 Заголовок сообщения: |
|
|
Я ще не бачив, який з мого опонента практик, тому най буде так.
Відносно досвіду- не бачив у зустрічних ні разу СДЛ в фарах з нормальним світлом, от всі досвід та практика.
Щасливого осліплення від реальних практиків!
ПиСи- а от для чого ці наїзди, аргументів не вистачає- ...лиш для погундосити...(с) _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25242 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пт Ноя 19, 2021 10:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич писал(а): |
Відносно досвіду- не бачив у зустрічних ні разу СДЛ в фарах з нормальним світлом, от всі досвід та практика. |
Оце і треба було від Вас почути: якщо сліпить - значить 100% СД!
"Нічітал, но асуждаю!" - ось весь Ваш досвід.
Це прискорбно... Насправді 8/10 зустрічних сліплять через неправильне регулювання висоти променів фары, незалежно від джерела світла в ній. Ксенон у рифлених фарах теж зустрічається, але зараз таких вже не багато. І їх добре видно, дуже вирізняються.
Особисто я маю два побитих колеса на трасі Т1619 саме через засліплення зустрічною машиною із галогенними лампами... І шо тепер? Заборонити галоген, бо сліпе? Але ж воно сертифіковане... І як же таке може бути: сертифікат і дозволи є, а воно всеодно сліпить зустрічних? Маячня якась, не може такого бути - сертифікат же ж є, значить точно не може сліпити! Отака дивна логіка в людини...
Банальна відсутність критичного мишлення і невміння виявляти причинно-наслідкові зв'язки - ось де реальна проблема суспільства. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Ноя 19, 2021 10:23 Заголовок сообщения: |
|
|
_________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|