Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.06.2008 Сообщения: 4983 Откуда: Днепр. обл.
Добавлено: Вс Мар 03, 2013 16:20 Заголовок сообщения:
Litvin писал(а):
Як цей препарат дієвий?
Дієвий на 200% при умові що ти правильно його використаєш - це ключовий момент який визначає все.
Є певні нюанси. Залежність до цигарки, складається із двох частин:
Частина перша - фізична
1. Коли починаєш приймати ці пилюлі, хочеш ти того чи ні, тебе насправді менше починає тягнути до цигарки. Зміни відбуваються буквально на очах, сам будеш шокований. Якщо все нормально, на 5-тий день ти сам по собі перестанеш курити, без напрягу. Якщо курити не покинув, лікування треба одразу припинити, і курити далі як було до цього.
2. А зараз той самий нюанс, про котрий інструкція чомусь не пише, але котрий вияснив я на своєму досідові. Інструкція пише - якщо ви не кинули палити на 5-тий день, припиніть лікування, і розпочніть заново через 2..3 місяці. Тут все правильно, але вони чомусь не пишуть, що при наступному лікуванні, дія препарату буде на порядки сильнішою, і максимум на третій раз, результат буде гарантований на 100% У своєму випадку, при першій пробі, мені доводилося трохи напрягатися власними зусиллями, в результаті не витримав, і зірвався. На 5-тий день палити я не припинив, як вимагала інструкція. Але за другим разом, я покинув курити уже на третій день, без жодних зусиль - цигарка зникла сама !!!
Так от, головний нюанс полягає у тому, що у разі невдачі при першій спробі, ні у якому разі не треба відступати, і обовязково треба зробити другу спробу, через 2...4 місяці (у мене друга спроба була майже через пів року). І коли результат буде отриманий, обовязково пройти весь курс лікування аж до кінця, як велить інструкція - її вимоги треба виконати чітко, як швейцарський годинник. У своєму мобільнику я вмикав органайзер, і створював розклад нагадувань.
Частина друга - психологічна
Препарат реально здатен на 100% нейтралізувати фізичну залежність, але на цьому етапі, цигарка далеко не покинута. По собі можу сказати, що фізина залежність, це лише 30% питання. Остальні (і основні також) 70% у голові. Коли зникне цигарка, ти зрозумієш що це була не просто звичка, а розклад життя, і от саме поміняти цей розклад, буде адськи важко. Буде дико і непонятно, як це так, ти смачно повечеряв, пішов на унітаз, і без цигарки. Будеш ходити як ідіот, забуватимеш шо хотів і т.д.. Звичка котра у тобі жила десяток років, в мить зникне... для твоєї психології, це буде великий шок, сильний перепад. Саме тут і розпочнуться справжні проблеми, у порівнянні із котрими, фізична частина яку ти вже пройшов, тобі буде херньою. Але тут уже ніякі таблетки не допоможуть. Тут допомогти ти можеш лише сам собі, ясним розумінням того, яка це х..ня. Мене навіть через рік іноді ще штормило. Пив безалкогольне пиво, їв капчене сало мясо у велких кількостях, ну вобщем от таке.
Перед усім, тобі треба зрозуміти одну істину - колишніх курців не буває, бувають лише не діючі курці. Починати кидати палити можна лише тоді, коли ти це усвідомеш, і будеш психологічно готовим до такого стану речей а завжди.
-----------------------------
Сьогодні мені цигарки реально пофігу, навіть якщо хтось курить поруч дорогі пахучі сигари. _________________
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.10.2009 Сообщения: 8633 Откуда: Харьков
Добавлено: Вс Мар 03, 2013 16:37 Заголовок сообщения:
а я бросил с помощью пластеря НИКОРЕТЕ.
всё намного проще чем у Веталь.
клеишь хоть на задницу .
в пачке 7 штук один на один день цена порядка 115грн за 7 шт.
разные по содержанию никотина.мне хватило 2 пачки
купил третью,но начал забывать клеить,потом когда вспоминал,то пробегала лёгкая паника.и мозг мой понял что я могу и без пластыря и без сигарет.
пару раз снилось как курю.смачно так приятно,но этого как раз и хватала что бы потом не закурить.
курил с 16 лет,не курю с 1 июля 2012г
пы.сы. ах да Веталь с праздником!!! _________________ Бортовик Темпра
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.06.2008 Сообщения: 4983 Откуда: Днепр. обл.
Добавлено: Вс Мар 03, 2013 16:43 Заголовок сообщения:
=aleks= все зависит от того, насколько ты привязан к сигарете, в первую очередь психологически. Я и сигарета, были одним целым с 3-тьего школьного класса,и по 31 год моего возраста. Можешь представить какой прочной была привязь.
Зато в течении первого года поменялся так, что многие ох...евали. Некоторые из тех кто знает меня с пеленок, с первого раза меня не узнавали. Поменял два полных комплекта одежды по всем сезонам. Шея и морда слились в одно целое - раньше голова была вялой дыней, шея была веревкой. А все что ниже шеи было таким же как и сама шея. _________________
Добавлено: Вс Мар 03, 2013 16:52 Заголовок сообщения:
Через год некурения, после уже заметных перемен, заметил я одну интересную вещь - хорошо знакомые мне люди из моего окружения, которые курят, вдруг начали выглядеть старыми, лет на 10...20 старее своего возраста. Но пока я курил, я их видел даже моложе себя.
Вывод - возраст других, мы определяем на глаз подсознательно сравнивая с собой. _________________
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.10.2009 Сообщения: 8633 Откуда: Харьков
Добавлено: Вс Мар 03, 2013 16:54 Заголовок сообщения:
Веталь
ну я тоже привязан был не слабо.20 лет стажа это не хухры мухры.
насчёт изменения,так это я начал набирать вес. _________________ Бортовик Темпра
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме