Почав тарабанити маховик. Перечитав багато тем по цьому поводу так і не прийшов до ніякого висновку. Чи можна поміняти двохмасовий на простий???? І яка ціна простого????.
Почав тарабанити маховик. Перечитав багато тем по цьому поводу так і не прийшов до ніякого висновку. Чи можна поміняти двохмасовий на простий???? І яка ціна простого????.
Ніби все написано:
alex-lv: Для двигунів DW10ATED/L3, DW10ATED4, DW10CTED, DW10ATED/F, фірма VALEO випускає набір (маховик, корзина, диск, вижимний) для заміни двохмасового маховика на звиклий. VALEO 835001
Вітя: Демферний маховик в нас на розборці 250дол коштує Б/В Валео, простий маховик 100дол. Практично всі клієнти міняють деферний на простий і забувають проблему. Комплект зчеплення в нас коштує 2100-2300грн(в залежності від типу КПП),
Перш ніж ржати і вдавати самого розумного, шановний, вивчіть матчасть, комплект Valeo 826 323, на який Ви зсилаєтись призначений для двигунів 69 і 80 кВт з двохмасовим маховиком (маховик в к-т не входить).
Valeo 835 001, як вже неодноразово було сказано для двигунів 80 кВт 110 л.с. (в к-т входить одномасовий маховик). Для DW10ВTED 69 кВт даний комплект не підходить.
anatolii, 2.0HDI, 2.0JTD з конвеєра комплектувалися двохмасовими маховиками. Якщо у Вас двигун RНХ 69 кВт, то і маховик у Вас двохмасовий.
Якщо двигун RНZ 80 кВт, то простий маховик може бути при умові що хтось до Вас його туди вже поставив.
ну взагалі і я внесу де які зауваження
1, alex-lv дана таблиця відноситься для дв. 95-03 р.
і для anatolii треба дивитись в відповідно іншій таблиці для 03-06 р думаю завод виробник ще щось поміняв нове
2, в даній таблиці в казаний маховик для 69 квт 821 226
Valeo 835 001, як вже неодноразово було сказано для двигунів 80 кВт 110 л.с. (в к-т входить одномасовий маховик). Для DW10ВTED 69 кВт даний комплект не підходить.
Перш ніж ржати і вдавати самого розумного, шановний, вивчіть матчасть, комплект Valeo 826 323, на який Ви зсилаєтись призначений для двигунів 69 і 80 кВт з двохмасовим маховиком (маховик в к-т не входить).
anatolii, 2.0HDI, 2.0JTD з конвеєра комплектувалися двохмасовими маховиками. Якщо у Вас двигун RНХ 69 кВт, то і маховик у Вас двохмасовий.
Якщо двигун RНZ 80 кВт, то простий маховик може бути при умові що хтось до Вас його туди вже поставив.
sl-k. Не вводи людей в заблуждение. У тебя новая модель, а у anatolii предыдущая как и у меня 69 кВт. Тоже думал маховику капец, но после снятия коробки оказалось что у меня простой маховик и сцепление, чему был безумно рад. А тарахтели демпферные пружины диска сцепления, которые почему-то просели в посадочных местах. Со слов разборщиков с Луцка наши модели очень редко комплектовались двойными маховиками. Кстати если приходит кирдык двойному маховику, то кроме брязканья обязательно появляется вибрация двигателя - чем больше износ, тем больше его колбасит.
sl-k. Не вводи людей в заблуждение. У тебя новая модель, а у anatolii предыдущая как и у меня 69 кВт. Тоже думал маховику капец, но после снятия коробки оказалось что у меня простой маховик и сцепление, чему был безумно рад. А тарахтели демпферные пружины диска сцепления, которые почему-то просели в посадочных местах. Со слов разборщиков с Луцка наши модели очень редко комплектовались двойными маховиками. Кстати если приходит кирдык двойному маховику, то кроме брязканья обязательно появляется вибрация двигателя - чем больше износ, тем больше его колбасит.
Я і не тільки - також такої думки - на рахунок пружин. Двигун працює ідеально рівно, без якихось вібрацій. Висновок - пора міняти сцеплення.
sl-k. Не вводи людей в заблуждение. У тебя новая модель, а у anatolii предыдущая как и у меня 69 кВт.
Да какая она новая? Та же самая DW10ВTED 69 кВт, двигатель RНХ что и у Вас. Только с ворот завода выехала в марте 2007, кузов еще старый.
Самый верный ответ на этот вопрос, какой маховик у anatolii, будет дан после вскрытия. А если и у меня маховик окажется простой, буду очень рад этому факту.
При умершем сцеплении должны быть вибрации в начале движения.
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме