Був в в Києві у МРЕО сьогодні, машина переобладнана, висновок з інституту взятий до нового року, нехватало тільки справки з СТО (Акт технічної еспертизи форма 5). Сказали платити акциз...
Я в ах...є не знаю що робити, машина фіат фіоріно 2008 р.
Був в в Києві у МРЕО сьогодні, машина переобладнана, висновок з інституту взятий до нового року, нехватало тільки справки з СТО (Акт технічної еспертизи форма 5). Сказали платити акциз...
Техпаспорт до нового року був замінений на пасажира??? _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Що робити, став перегородку назад і катайся далі на вантажних документах, ну нах платить 2000евро
Для тих у кого техпаспорт пасажира, все ок нічого не платиться, за переобладнання з груз в пас. сказали приблизно 1.5 євро за. 1 куб.см двигуна, і того в моєму випадку приблизно буде 20 тис грн. Хоча самі в тому мрео ніх.. незнають , чи то нехочуть казати, поки вивідав хоть якусь іфу 5 раз побував. Пі..ри рідкісні, без грошей ніхто слова не скаже
Последний раз редактировалось: Tr1kur1lla (Сб Янв 11, 2014 01:13), всего редактировалось 1 раз
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2013 Сообщения: 123 Откуда: Киев
Добавлено: Сб Янв 11, 2014 01:11 Заголовок сообщения: Х
Don Diablo писал(а):
Цитата:
Що робити, став перегородку назад і катайся далі на вантажних документах, ну нах платить 2000евро
Перегородка не проблема, а з вікнами як бути?? Жаба давить бл салон на 10 тис вбабахав робив на совість а тут на тобі.. Нема слів просто.
"Це" категорія є? Вікна не проблема. Салон також. Тільки якщо вантажити буішшш понад вікна - проблеми будуть. Та жиропасів якщо возитимеш без категорії - також проблеми будуть. _________________
"Це" категорія є? Вікна не проблема. Салон також. Тільки якщо вантажити буішшш понад вікна - проблеми будуть. Та жиропасів якщо возитимеш без категорії - також проблеми будуть.
Немає, та права думаю міняти фотографія злізла, тому можу відкрити с категорію. Рік часу я і з сидіннями можу їздити по висновку з інституту а там може щось і поміняється...
Багато хто повлітав з цим.Машин понакуплювали,пооставляли в Польші біля кордону,в надії що з Нового року відмінять утиль,а тут ба-бах і ще й плати за переобладнання податок.І почали ввозити,а переробити не встигли.Подивіться скільки в неті грузовиків появилось.В мене теж там Трафік стояв,але дякувати Богу я встиг привезти та замінити техпаспорт на пасажир,а переобладнається пізніш.
"Це" категорія є? Вікна не проблема. Салон також. Тільки якщо вантажити буішшш понад вікна - проблеми будуть. Та жиропасів якщо возитимеш без категорії - також проблеми будуть.
Немає, та права думаю міняти фотографія злізла, тому можу відкрити с категорію. Рік часу я і з сидіннями можу їздити по висновку з інституту а там може щось і поміняється...
Можеш їздіти й далі. Це в ПДР є. А справку з інстітуту як підтвердження що пристосовані сідушки встановлено вірно. Тільки вони мають легко відстібуватись, але надійно укріплені. Та перевозити дітей в автівці також неможна. Це начебто все. _________________
a_rubs
Да про Евросоюз и речи нет. Была мысль съездить летом в Беларусь.
Да на границе может всё, что угодно, зависит от бригады. _________________ Для тюнинга - эпоксидная смола (клей), стеклоткань, стекломат, пластификаторы, пигменты и др.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме