Tayvar
Завтра позвонишь - расскажу. Нет желания много букаф писать _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
продовжу тут, оскільки сутуації подібні: поїхав на комп - 5 помилок по ТНВД і одна по EGR. Помилки стерли, ситуація та сама. Хотів роздрукувати помилки, але діагност стер їх і тому не можу їх продублювати. Ітого тіпа треба на стенд тестувати ТНВД, шо дуже дорого.
Звязався я з гонщиками Добликів. Вони кажуть, що треба промити якийсь датчик чи клапан, який засирається від нашої соляри. Вони мол після пригонки завжди промивають перед продажею. Один сьогодні пригнав свіжого і зразу поїхав мол той датчик промивати. Питаю шо за датчик - каже що назви не памятає, але дасть номер того, хто то миє - мол 200 грн робота і все стає на свої місця. Вже коли буду мати номер майстра - спитаю шо він промиває - бо мені здається шо мова йде про EGR.
Хоттабыч писав, що може впливати і EGR, хотілося б вірити, бо коли я почув про 5 помилок ТНВД - зразу якось фігово стало
_________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
Ну так заглуши егр и покатайся,а я все таки думаю что это датчик коленвала.Ну а по ошибкам на будущее-не нужно их распечатывать,записать сами номера ошибок и все,плохо что этого не сделали.
[quote="bogdan68"]Ну так заглуши егр и покатайся,а я все таки думаю что это датчик коленвала.
А як провірити, чи заглушений - розібрати і подивитися чи немає пластини?
мені всі майстри говорять, що якщо б датчик коленвалу - то я б взагалі не завів... _________________ Дороги насправді не ремонтують, а лише переміщають дорожні ями, щоб водієві було їх важче запам'ятати!
В вашей теме писали что это похоже на датчик коленвала,я писал что сам с таким сталкивался,такие же проблеммы с запуском именно на горячую.На холодную(утром) никогда проблем не было.Мастера одно говорят,а здесь вам говорят про реальные факты.Если мастера нормальные пускай осциллографом снимут график работы датчика,и по осциллограмме будет видно чистые импульсы датчик дает или с мусором.
У меня произвольно в движении глох или после того как заглушил было не заводился. Куриш 5-20 минут заводишь и едешь дальше. Датчик коленвала. Диагностикой берется, поменять можно самому с ямы. Тема подробно обсуждалась примерно год назад. _________________ Маталоконструкції різної форми складності
В мене була похожа проблема.Попробуй коли не заводиться положити сніг на топливний насос (з боку на двигуні біля акумолятора)якщо заведеться то це проблема з насосом.
Если Городок Хмельницкой обл.-то в пятницу буду там проезжать-если надо захвачу диагностику. _________________ Компьютерная диагностика Добло в Хмельницком за символическую цену
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме