mishanja_86
Та ні, С-шка для навантаження, грузи возити, для легкового викристання зайве я думаю.
Не те щоб рибалка-грнутовка переважала, просто часто люблю поїхати, але осно це асфальт звісно. _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
Ну в такому випадку вибирати те, що позволяє кошельок (він же гаманець).
Усьо, п'ятниця, вечір, іду пивка бахну _________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я)
Колєги, маю таке питання: хто міняв лампочки в фарах на щось інше (осрам найтбрейкер чи щось інше подібне? Саме ЛАМПОЧКИ а не ксенон. Чи є від того якась користь? Бо рідне світло на мокрому асфальті заслабке.
P.S. Кузов--2004 року.
Поставив недавно philips extreme vision, світять шикарно, брав за 220грн 2шт, osram night breaker 180грн 2шт.
Для ознакомления и размышления,но впрочем неважно,лично мне оч. понравились внутренние рейлинги- вваще чума,вся клавиатура в слюнях...,да и функционал-пища для доработок свого бобика
рейлинги смотрятся прикольно, вот только какая польза от них ? и не будут ли они над головой висеть как меч? _________________ Україна,Рідний край,
Поле, річка,Синій гай.
Любо стежкою іти –
Тут живемо я і ти!
Сёння навалило снега.
Передние двери вроде открываются,распашёнка сзади-с трудом,боковая-хер...Боюсь сломать ручку.
Бывалые,советуйте или тыкайте носом.
Спасибо. _________________ Если авто жрёт,но не едет, помогу с заменой масла и с заменой предохранителей.
Качество,гарантия.
Розмір 195-65-16 на добло 2006 рік,шини будуть нормальні на добло ??оригінал 185 -65-15
mishanja_86 писал(а):
serginio писал(а):
Буду брати нові 4шт.
В розмірі 195/65 Р15. Максимально наскільки я знаю.
Не максимальні. В знайомого на максі стоять 195/70. Бублики реально великі і виглядають круто (для тих кому подобаються великі колеса.) Казав шо нічо-ніде не тре. Якби сам не бачив-не повірив би. Якось при нагоді зафотаю і сюди кину.
_________________ Веселі, брате, часи настали. (С.Вакарчук)
І змін на краще не видно. (Я)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме