Наприклад, я сталківался.
Шість років тому.
Купив у вашому Харківському "Мастер Сервісі".
З колгоспом там нічого не вийде, зважаючи на конструкцію троса.
Ну от якось так... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
9alek
Ну ясен пень - я їх купив, ще шість років тому.
Фіат купе має такі саме троси. Хоч це й не набагато полегшує ситуацію... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Треба купувати іншу автівку, може там не буде проблем з тросами( _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
smila
ну от я й купив іншу. але теж, крва, з тросами _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
CreAtoR
Євген, ви дивовижний та непередбачуваний) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
smila
У вас з Євгеном такі теплі відносини _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Хоттабыч
да його тікі вчора побачив знову у тій чорній автівці, згадав як виглядає людина задоволена життям) я просто дуже радий за нього) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме