Всім доброго дня!!! Є така проблемка хочу поміняти ремень ГРМ з роліками. В магазині по коду кузова вибивається ремень на 136 зубцов і двигун 1902. А в техпаспорті в мене двигун 1868 - а для нього треба ремен на 140 зубов і інший комплект роліків. Порадьте як краще зробити???
Всім доброго дня!!! Є така проблемка хочу поміняти ремень ГРМ з роліками. В магазині по коду кузова вибивається ремень на 136 зубцов і двигун 1902. А в техпаспорті в мене двигун 1868 - а для нього треба ремен на 140 зубов і інший комплект роліків. Порадьте як краще зробити???
А ти попробуй сходити в другий магазин, хай там пробють по номеру кузова, побачиш різницю.
Вродив тому що питання не просте хто міняв знає. Майстри у нас (не всі) ще ті. То ремень через 15тис. рветься то тяга після заміни пропадає. Так просто не піднімав би.
Добрий день!
Шановні форумчани, підкажіть будь-ласка де у м. Рівне можна надійно і якісно замінити ремінь ГРМ. Двигун DW8B. Автомобіль недавно пригнаний, на спідометрі 80 тис. (надіюсь що правда), сам наїздив тільки 3 тис. км. В ремонтах автомобіля іще не розбираюсь, спеціалістів то-же не знаю.
Дякую за любу пораду!
Ремонтників куча,але можеш подзвонити такому Тарасу тел, 06736-00-183 він замінив кучу ременів до того в нього там є діагностика і працює не без ,,гонки,,
Шукати потрібно провірених майстрів,бо після деяких горемик-майстрів з машиною ще більші проблеми ніж до приїзду до них. _________________ Радуйся жизни,если получается
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме